Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις

Anna Maria Paradise

Οι καλλιτέχνες με κοστούμια διασκεδάζουν τους επισκέπτες στις παραδοσιακές εκδηλώσεις, με ένα γευστικό μπάρμπεκιου που προσθέτει στην απόλαυση, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν διοργανώνονται μουσικές βραδιές με μια μπάντα ή DJ, .

Ελληνικές βραδιές

με BBQ

Στης ελληνικές βραδιές τα ξενοδοχεία μας γράφουν παράδοση. Εδώ θα νιώθετε την πραγματική φιλοξενία έτσι όπως μας την δίδαξαν οι προγονοί μας. Με συνοδεία ζωντανής μουσικής και χορευτικό συγκρότημα με παραδοσιακές στολές, θα προσπαθήσουμε να νιώθετε τα βήματα του Ζορμπά να σας καθοδηγήσουν σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά με πολλές αναμνήσεις και εκπλήξεις.

Απολαύστε τις αυθεντικές ελληνικές βραδιές. Πάρτε μέρος στην παράδοσή μας, ενταχθείτε στον πολιτισμό μας και τη διάσημη ελληνική φιλοξενία.
Χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές, ζωντανό τραγούδι, μπουφές γεμάτος φρεσκοψημένο κρέας και παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.
Χορέψτε, γλέντησε, γέλασε, σπάστε πιάτα και νιώστε το αυθεντικό ελληνικό πνεύμα. ΟΠΑ !!!

Βραδιές με ζωντανή μουσική

Διοργανώνουμε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική ή και με DJ

Γάμοι

γαμήλιες δεξιώσεις για ευτυχισμένα ζευγάρια

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα, είτε πρόκειται για μία σεμνή τελετή για λίγους και εκλεκτούς είτε για ένα συναρπαστικό πάρτι για πολλούς καλεσμένους
Ο γάμος σας πρέπει να είναι η πιο αξέχαστη γιορτή της ζωής σας, αλλά η διοργάνωσή της είναι συχνά κουραστική και αγχώδης εμπειρία. Όμως δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Η Ιωάννα, η υπεύθυνη οργάνωσης γάμων, είναι στη διάθεσή σας για να τα οργανώσει όλα για σας.

Η γαμήλια προσφορά μας παρέχει:

Διαμονή Διαμονή

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα